Yamaha XMAX 125 IRON MAX

XMAX 125 IRON MAX.

Wees scherp. Dit premiummodel is afgewerkt met een aerodynamische carrosserie in de kleur Sword Grey en is de slimste manier om op pad te gaan. Het kwalitatief hoogstaande chassis is voorzien van een duozadel en met leer afgewerkte polstering voor eersteklas comfort. De aluminium voetsteunen, bewerkte handgreepuiteinden en een chromen snelheidsmeterring benadrukken bovendien dat dit de slimste manier is om op pad te gaan.
Vanaf 5.199,00 €

Lees meer...

SYM Jet 14

SYM Jet 14 125i Liquid Cooled

Prijs vanaf 3.000 € incl. BTW

Geeft "URBAN TOURING" een nieuwe definitie.

Lees meer...

Suzuki Katana

De terugkeer van een motorlegende


Hightech, met een spraakmakend design. Suzuki toont een wereldprimeur op de InterMot in Keulen: de gloednieuwe Katana. In het ontwerp van deze nieuwe naked bike zitten duidelijke verwijzingen naar de legendarische motorfiets van begin jaren 80.

Lees meer...

YZF-R1 GYTR

Get Ready to Conquer the Track met de nieuwe 2019 YZF-R1 GYTR


Yamaha viert het 20-jarige jubileum van de YZF-R1 met een YZF-R1 voorzien van GYTR componenten. Een motor puur en alleen voor op het circuit in de winnende kleuren van de Suzuka 8 Hours.

Lees meer...

GSX-R1000(R)

THE KING IS BACK!

GSX-R1000    Vanaf 16.999 €
GSX-R1000R  Vanaf 19.999 €

Vandaag herdefinieert de zesde generatie GSX-R1000(R) de term ‘topprestaties’.

Lees meer...

GTS 125 Eco Sport

NO-NONSENSE RIDING FUN

Op zoek naar een comfortabele, makkelijk bestuurbare maar toch krachtige scooter? Meer dan dit standaard GTS-model heb je niet nodig. Elegantie en eenvoud: de kernwoorden voor onvergetelijke ritten.

Prijs vanaf 3.499 € incl. BTW

Lees meer...

Ténéré 700

Het verhaal van de Ténéré, hoe het allemaal is begonnen

De roots van de Ténéré gaan terug tot de introductie van de XT500 in 1976. Deze veelzijdige ééncilinder viertaktmotor met zijn indrukwekkende koppel en compacte chassis viel onmiddellijk bij iedereen in de smaak.

Lees meer...

Back to Top