Suzuki Stunt Team

  In 2016 gaan we niet alleen de grenzen van de Suzuki motoren opzoeken maar ook ver overschrijden.

Steven, ook berucht onder de naam Bleuk, haalde al van kindsaf halsbrekende toeren uit op allerlei tweewielers.
Samen met Tom en Kimberley kiest hij nu resoluut voor de en betrouwbaarheid van Suzuki om Europa te verbazen met hun stuntkunsten. Met terechte fierheid mag Suzuki dan ook spreken van het Suzuki Katana Stunt team.  

22 jaar geleden ontdekte Steven Fransen dat je zoveel meer kan met een motor dan ‘gewoon’ rijden. Samen met goede vriend Tom en recent met de vrouwelijke stuntster Kimberly verbazen ze menig toeschouwers op shows en events in binnen- en buitenland.
Het trio wordt sinds dit jaar ook versterkt door de GSR-750 en de krachtige GSX-S1000 van Suzuki.
Samen met deze prachtmotoren vormen ze de ultieme stuntcombinatie. Ervaring en betrouwbaarheid leiden tot huiveringwekkende shows zoals u misschien al kon ontdekken tijdens de motorbeurs te Utrecht, het Auto- en motorsalon van Brussel, de Moto GP van Assen of een van de vele andere events.  

Vooral stunts om niet zelf thuis na te doen, of tóch, want het trio geeft ook stunt-clinics. Daarvoor vertrouwen ze op een speciaal aangepaste Suzuki Gladius 650.
Samen met Suzuki is het trio van plan hun werkgebied nog verder uit te breiden en te laten zien hoe vinnig en wendbaar deze machines wel zijn.

Back to Top