SYM Jet 14

SYM Jet 14 125i Liquid Cooled

Prijs vanaf 3.000 € incl. BTW

Geeft "URBAN TOURING" een nieuwe definitie.

 Beschrijving

 De Jet 14 bestaat nu ook in een watergekoelde uitvoering ! De Jet14 is het resultaat van een uitgebreide analyse van de noden van de hedendaagse stadsscooterrijder. Zijn 14 inch wielen en korte wielbasis vormen samen het perfecte compromis tussen stabiliteit en lichtvoetige wendbaarheid.

Dankzij zijn Euro4 eencilinder trekt de SYM Jet14 zich in alle situaties met vanzelfsprekend gemak uit de slag: terwijl het gecombineerde remsysteem en de twee grote remschijven garant staan voor veiligheid. En omdat looks nu eenmaal belangrijk zijn in de stad, zijn al deze kwaliteiten verpakt in een dynamisch, strak design.

De Jet14 geeft 'urban touring' een nieuwe definitie. Hoewel hij lichter en compacter is, blijft hij top qua rijplezier. Bij het ontwerp van de Jet14 werd vooral aandacht besteed aan gebruikersvriendelijkheid. Die is er gekomen in de vorm van:

•Vlakke voetplaat zodat je meer ruimte hebt om je voeten te laten rusten en een ergonomisch zadel om je rug te ontspannen.
•Licht en gemakkelijk manoeuvreerbaar: leent zich perfect voor ritjes in de stad dankzij zijn 14 inch wielen en is gemakkelijk bestuurbaar omdat hij zo weinig weegt.
•Grote opbergruimte: onder het zadel is voldoende ruimte om een integraalhelm en handschoenen in op te bergen en er is ook een verborgen haakje voor een jas of tas.

 Gegevens

Motor

Type

4-takt

Cilinderinhoud

124,5 cc

Koelling

Vloeistofgekoeld

Brandstoftoevoer

Injectie

Versnellingsbak

Variomatic

Emissie

Euro 4

Ophanging voor

Telescopisch

Ophanging achter

Dubbele schokbreker

Voorrem

Enkele schijf met CBS

Achterrem

Schijfrem met CBS

Band voor

110 / 90 - 13

Band achter

130 / 70 - 12

L / B / H (mm)

1990 x 730 x 1115

Wielbasis (mm)

1350

Drooggewicht (kg)

135

Tankinhoud (liter)

7,5

Back to Top